Verzenden

Wij streven ernaar om uw bestelling op de zelfde dag te bereiden en aan het transport bedrijf te overhandigen. Uw bestelling kan van maandag t/m zaterdag binnen vier verschillende tijdvensters bezord worden. 
 

Wij bezorgen via onze webshop enkel binnen Nederland. Voor bestellingen buiten Nederland dient u via mail of whatsapp contact met ons op te nemen. 0031 0687602072 of info@biodisa.nl 

 

Track & trace 
Door middel van het track and trace code die u van ons na de bestelling per email ontvangt, kunt u uw pakket ten alle tijden lokaliseren. U kunt ook vooruit kijken wanneer deze precies bij u bezord zal worden.  


Bezorg kosten

  • Voor bestellingen tot en met 10 kilo binnen Nederland berekenen wij € 6,- verzendkosten.  
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf €49,-. 

 

 

 

Retourneren

 

Heeft u ons product getest en bent u er niet blij mee? Dan mag u het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. U ontvangt dan uiteraard u betaling van ons terug. (artikel 4 - Algemene voorwaarden) 

Tijdens de bedenktijd mag u het product gebruiken zoals u dat in een winkel zou doen. Gebruikt u het product zodanig dat het niet meer in "winkelstaat" is, dan kan het zo zijn dat u minder geld voor het product terugkrijgt. (artikel 5 - Algemene voorwaarde)

 

U begrijpt vast dat de volgende producten niet terug gestuurd kunnen worden: 

  • Producten die over de 14 dagen bedenktijd heen zijn. 
  • Een lege verpakking of een product waar meer van verbruikt is dan nodig is om een product te testen of te proeven.  
    (artikel 8 - Algemene voorwaarde)

 

Als we een besteld product niet meer kunnen leveren krijgt u uw geld terug. 

 

Als een product beschadigd of kwijtraakt voordat het bij u of een door u aangewezen ontvanger aankomt, is dat onze verantoordelijkheid, tenzij u het transport van uw bestelling zelf in handen hebt genomen. In dat geval eindigt onze verantwoordelijkheid bij ophaling.  (artikel 11 - Algemene voorwaarden)

 

 

© 2016 - 2024 BIODISA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel